Cele mai vândute

Spray impotriva pasarilor 750 ml REP 29

  • Fara Stoc
    Spray impotriva pasarilor 750 ml REP 29
  • 37,26 lei

  • Fără TVA: 31,31 lei
  • Cod produs: 8012526022390
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +


Spray impotriva pasarilor 750 ml REP 29CUM FUNCTIONEAZA:


Sunt spectaculoase in salbaticie, dar pot deveni o pacoste cand va invadeaza proprietatea. Mai mult, pasarile sunt purtatoare de boli, asa ca trebuie indepartate urgent cu ajutorul Spray-ului impotriva pasarilor REP 29 (750 ml).Spray-ul impotriva porumbeilor si liliecilor este un lichid ce vine sub forma de spray, non toxic, care se aplica pe toate suprafetele exterioare ce se pot curata. Pasarile, in special porumbeii si liliecii, obisnuiesc sa murdareasca in mod regulat locurile deja marcate de ele sau de alte pasari.IDEAL PENTRU BALCOANE, TERASE, PRAGURI, JGHEABURI, ZIDURI, GARDURI, ZONE IN AER LIBER!


ALUNGA PORUMBEI, TURTURELE, GUGUSTIUCI, LILIECI, VRABII!


NON TOXIC!


COMPUS DIN AROME NATURALE, DERANJANTE PENTRU PASARI!


CUM SE FOLOSESTE:Pulverizati produsul pe suprafata pe care doriti s-o protejati, dupa ce ati spalat-o in prealabil si ati inlaturat eventualele resturi organice. Aveti in vedere faptul ca suprafata sa fie uscata inainte sa aplicati produsul. Se recomanda sa repetati tratamentul ori de cate ori este nevoie si sa reduceti doza cand ajungeti la rezultatele dorite. Ploaia si spalarea suprafetei respective pot reduce eficienta produsului. In acest caz, repetati tratamentul.ATENTIONARI:Nu-l folositi decat pentru scopul pentru care a fost produs. Nu este o jucarie. Tineti produsul departe de copii. Nu pulverizati pe piele, ci doar pe suprafete exterioare care se pot curata. Nu depasiti dozele recomandate.


Pastrati produsul in ambalajul original, in locuri uscate, departe de razele soarelui sau de sursa de caldura. Nu aruncati recipientul dupa terminarea produsului. Nu tineti produsul langa alimente. Nu pulverizati produsul in ochi, mucoase nazale sau pe oameni. In cazul contactului cu ochii si mucoasele nazale, spalati-va cu apa din abundenta. Nu ingerati produsul. Nu folositi produsul direct pe plante sau flori.

Continut: esente parfumate si apa.Magazin prezentare și desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Soseaua Virtutii nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

 Telefon magazin: 0725.311.005


Etichete: spray anti pasari, spray combatere pasari, spray anti porumbei, combatere porumbei