Cele mai vândute

Aparat anti pasari, anti caini si pisici cu senzor de miscare si lampa stroboscopica REP 22

  • Fara Stoc
    Aparat anti pasari, anti caini si pisici cu senzor de miscare si lampa stroboscopica REP 22
  • 329,98 lei

  • Fără TVA: 277,29 lei
  • Cod produs: 8012526039749
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +


Aparat anti pasari, anti caini si pisici cu senzor de miscare si lampa stroboscopica REP 22

CUM FUNCTIONEAZA:


 
Animalelor le place sa leneveasca intr-o gradina cu flori sau in zona de joaca, dar uneori pot provoca dezastre. Cum sa le determinam sa plece? Cu Aparatul anti pasari, anti caini si pisici cu sensor de miscare si lampa stroboscopica REP 22. 


Odata ce va detecta aceasta miscare, aparatul va incepe sa emita in functie de ceea ce doriti, fie o alarma sonora puternica, fie unde de ultrasunete care sunt percepute doar de animale, fie un flash puternic si orbitor, fie toate odata.


MODALITATE SIMPLA, ECOLOGICA SI NON BARBARA DE A ALUNGA ANIMALELE SAU PASARILE!


EFICIENTA MAXIMA!PROTEJEAZA GRADINILE DE FLORI SI DE LEGUME, ZONA PISCINEI, ZONA DE JOACA A COPIILOR, GAZONUL DIN FATA CASEI!INSTALARE:Aparatul poate fi montat oriunde in exterior, datorita alimentarii cu baterii (4 baterii dimensiunea D x 1.5V, neincluse in pachet).

Aveti posibilitatea de a regla flash-ul luminos, fie in pozitia oprit, permanent sau la detectarea miscarii, cu ajutorul unui buton pozitionat deasupra bateriilor, in partea stanga.

De asemenea, puteti selecta fie modul alarma, fie ultrasunete, fie ambele simultan, cu ajutorul unui buton pozitionat deasupra bateriilor, in partea dreapta.
ALTE INFORMATII:


Disponibilitate: Pe stoc


 

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005Etichete: ultrasunete anti pasari, combatere pasari, alarma pasari