Cele mai vândute

Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 3.5kg)

  • Fara Stoc
    Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 3.5kg)
  • 77,45 lei

  • Fără TVA: 65,08 lei
  • Cod produs: 2323155100621
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +
Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 3.5kg)Descriere:
Fertilizant organic, ideal pentru un gazon curat, este un ingrasamant organic cu actiune impotriva buruienilor.
Reprezinta un amestec de materii active ce garanteaza eliminarea eficienta a buruienilor( pir, papadie, trifoi, scaieti etc) din gazon( peluza).  
Nu exista riscul de supra dozaj sau de arsuri ale gazonului, datorita materiilor organice selectate si a repartitiei omogene a materiei active in granule( sistemul MINIGRAN ®) cu aport de minerale si descarcare lenta pentru 100 de zile.
Materiile organice sunt transformate in humus de viata microbiana. Humusul amelioreaza structura si capacitatea de retinere a apei in sol, stimuland inradacinarea si viata microbiana, astfel elementele nutritive vor fi mai bine retinute. Repartitia omogena asigura elementele nutritive gazonului cu o crestere uniforma si fara buruieni. Se uda bine pe timp secetos, pentru a stimula viata microbiana.

Mod de utilizare:
Perioada de aplicare Aprilie-Mai-Iunie si Septembrie; fertilizantul eliminand buruienile inainte ca acestea sa faca seminte.
Imprastiati Fertilizantul – erbicid la o temperatura de minimum 15°C; actiunea este stimulata de conditii climatice ce favorizeaza fotosinteza( temperatura si lumina). Tratati doar gazonul. Atentie sa nu tratati si alte plante in afara gazonului. Udati pe timp uscat pentru a accelera actiunea produsului.

Doza indicata:

Cantitatea de 3.5kg este suficienta pentru a trata o suprafata de 85mp.
In cazul unei cresteri rapide a buruienilor, repetati aplicarea dupa cateva zile.

Indicatii: Nu tundeti gazonul timp de 3-4 zile inainte si o saptamana dupa aplicarea produsului. Un tratament poate fi necesar si toamna in cazul in care semintele de buruieni prealabil formate incep sa germineze. Aplicandu-l si toamna puteti profita un timp mai indelungat iarna de un gazon verde.