Cele mai vândute

Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 1.5kg)

  • Fara Stoc
    Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 1.5kg)
  • 36,08 lei

  • Fără TVA: 30,32 lei
  • Cod produs: 2323155100518
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +


 Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM( 1.5kg)


Descriere:
Ideal pentru un gazon curat, fertilizantul peluza+erbicid este un ingrasamant organic cu actiune impotriva buruienilor.
Este un amestec de materii active care garanteaza eliminarea eficienta a buruienilor din gazon( pir, papadie, trifoi, scaieti etc).
Nu exista riscul de arsuri ale gazonului sau supra dozaj, datorita materiilor organice selectate si a repartitiei omogene a materiei active in granule( sistemul MINIGRAN ®) cu aport de minerale si descarcare lenta pentru 100 de zile.
Materiile organice sunt transformate in humus de viata microbiana. Humusul amelioreaza structura si capacitatea de retinere a apei in sol, stimuland inradacinarea si viata microbiana; elementele nutritive vor fi mai bine retinute. Repartitia omogena asigura elementele nutritive gazonului cu o crestere uniforma si fara buruieni. Se uda bine pe timp secetos, pentru a stimula viata microbiana.

Mod de utilizare:
Se poate aplica in lunile Aprilie-Mai-Iunie si Septembrie; fertilizantul eliminand buruienile inainte ca acestea sa faca seminte.
Actiunea este stimulata de conditii climatice ce favorizeaza fotosinteza( temperatura si lumina, imprastiati Fertilizantul – erbicid la o temperatura de minimum 15°C. Tratati doar gazonul. Atentie sa nu tratati si alte plante in afara gazonului. Udati pe timp uscat pentru a accelera actiunea produsului.

Doza indicata:
Cantitatea de 1.5kg este suficienta pentru a trata o suprafata de 35mp.
Repetati aplicarea dupa cateva zile, in cazul unei cresteri rapide a buruienilor.

Indicatii: Nu tundeti gazonul timp de 3-4 zile inainte si o saptamana dupa aplicarea produsului. Un tratament poate fi necesar si toamna in cazul in care semintele de buruieni prealabil formate incep sa germineze. Aplicandu-l si toamna puteti profita un timp mai indelungat iarna de un gazon verde.Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului).

Telefon magazin: 0725.311.005