Cele mai vândute

Aparat portabil cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor Radarcan 10RC - 20 mp

  • Fara Stoc
    Aparat portabil cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor Radarcan 10RC - 20 mp
  • 59,09 lei

  • Fără TVA: 49,65 lei
  • Cod produs: 8421581401055
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +

Aparat portabil cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor Radarcan 10RC - 20 mp

Mod de utilizare:

Dispozitivul este dotat cu o boxa speciasla care reda ultrasuntele cu o valoare de peste 20.000Hz . Acestea nu sunt periculoase pentruurechea umana insa pe daunatori cum ar fi gandacii de bucatarie , le provoaca o stare de neliniste si parasesc aria unde aparatul functioneaza.
Poate fi folosit de exemplu in poduri, pivnite, sub scari, in camara, in hambar, in gradina, in sera, in biblioteca, in sali de mese, in restaurante, etc.Aparatul este portabil, de dimensiuni reduse. Functioneaza cu 4 acumulatori 1.5V AA, neinclusi in pachet.


Avantaje:

Dimensiuni si greutate reduse. Puteti folosi aparatul oriunde, in orice camera. Il puteti pune in masina cand plecati in drumetii, in camera copiilor, in camara, etc.

Sigur si eficient. Nu foloseste substante toxice sau chimicale. Nu produce fum. Nu necesita intretinere. Nu afecteaza omul sau animalele de companie mari, precum caini, pisici, pesti, papagali.

Modern. Carcasa este dintr-un material plastic ABS, foarte bine lucrat, ce va asigura o rezistenta sporita in timp. Calitatea produselor Radarcan, fabricate in UE, este foarte mare.


Specificatii tehnice:

Alimentare: 4 x 1.5V AA

Suprafata acoperita: 20 mp

Dimensiuni: 7.2 x 9.7 x 3.4 cm

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Radarcan

Tara de origine: Spania

Model: 10RC

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005Etichete: ultrasunete anti gandaci, combatere gandaci cu ultrasunete, ultrasunete eficiente anti gandaci