Cele mai vândute

Momeala raticida anti soareci si sobolani Bromadiolon

  • Fara Stoc
    Momeala raticida anti soareci si sobolani Bromadiolon
  • 15,47 lei

  • Fără TVA: 13,00 lei
  • Cod produs: 2323155100885
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +

Descriere:
 Aceasta momeala este speciala pentru combaterea rozatoarelor precum soarecii si sobolani. Odata inghitita cauzeaza moartea rozatoarelor prin hemoragie inrna in decurs de cateva zile.

Mod de utilizare:


Bromadialon este o momeala gata de folosire, care se uitilizeaza asa cum este. Amplasati 2-3 momeli la fiecare 10mp, folosind manusi (de unica folosinta) in locurile frecventate de rozatoare: locuinte, gradini, depozite, hambare, santuri, canale, zone de colectare a deseurilor menajere, zonele perimetrale alea cladirilor.


Datorita substantei repelente (Benzonat de denatonium) care ii confera un gust extrem de amar, riscul de intoxicare pentru alte specii ce pot cunsuma accidental aceasta momeala este foarte redus. Cu toate acestea, momelile trebuie amplasate astfel incat sa se minimizeze riscul de ingerare de catre animalele nevizate, folosind statii de intoxicare sau mascand momelile.


Alte informatii :


Categorie produs: Biocid

Utilizare: Raticid

Mod de ambalare: punga

Dozaj: 150gr

Model: Momeala raticida Bromadiolon

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI


Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005

Etichete: momela raticida, combatere rozatoare cu momeala, momeala eficienta anti rozatoare