Cele mai vândute
INSEKTUM PULBERE 100gr. Pulbere Insecticida Impotriva Insectelor Taratoare
Insektum pulbere - insecticid concentrat sub forma de pulbere de culoare alba, formulat ca o alternativa foarte eficienta la insecticidele clasice, de contact.
MOD DE ACTIUNE:
Insektum pulbere este un produs insecticid cu actiune in 2 faze: initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei, convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat moartea insectei.
Produsul se aplica prin apasarea directa a flaconului, intr-un strat subtire, uniform in ascunzatorile si zonele frecventate de insecte respectiv: crapaturi, fisuri, pervazul geamului, in jurul tevilor de apa baie - bucatarie, sub cada, in apropierea depozitelor de gunoi.
Poate fi utilizat in diferite locatii: cladiri, vehicule, adaposturi animale etc.
Nu se aplica produsul pe suprafete umede.
Tratamentul se repeta dupa 1 - 2 saptamani.
Combatere: furnici, gandaci de bucatarie, purici, plosnite, muste.
CONTINUT IN SUBSTANTA ACTIVA: tetrametrin 2%
PRECAUTII:
Toxic in caz de ingerare se vor respecta normele de protectie a muncii privind regimul de manipulare si utilizare a pesticidelor.
Periculos pentru fauna acvatica.
ALTE INFORMATII:
Gramaj: 100 gr.
Model: Insektum pulbere
Producator: SC Dezinsectie si Deratizare SRL
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24 h in toata tara
Taxa transport: 17 lei
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Soseaua Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005
OBSERVATII:
Gandacii de bucatarie sunt micile vedete nedorite ale bucatariilor noastre. Ii gasim pe gresie, pe la colturi, prin chiuveta si uneori, in zilele cele mai bune, chiar si in cafea. Ne populeaza bucatariile fara sa ne ceara voie, iar cei care reusesc sa scape de ei se pot considera niste fericiti.
In mod ciudat, chiar si cea mai curata casa poate avea gandaci; datorita depozitelor de zahar, grasime sau alte substante in locuri greu de ajuns, in crapaturi, in spatele frigiderului sau aragazului, gandacii gasesc o sursa de hrana si incep sa se inmulteasca cu repeziciune.
Mai mult decat niste insecte nedorite, gandacii de bucatarie pot reprezenta un adevarat pericol: anumite specii de gandaci sunt cunoscuti pentru transmiterea unor boli ca salmonelozele, dizenteria si gastroenterocolita. Mai mult decat atat, in momentul in care ‘naparlesc’, pielea lor poate fi purtata prin aer si poate cauza reactii astmatice adultilor dar mai ales copiilor. Gandacul de bucatarie isi incepe viata ca ou, din acest ou, nimfa trece prin mai multe etape pana ajunge la maturitate, timp de cateva luni.
Gandacii de bucatarie se odihnesc ziua in locuri ascunse, de unde ies noaptea pentru a se hrani; ei au un simt olfactiv foarte puternic si instincte de supravietuire deosebite. Daca vei vedea un gandac in timpul zilei in bucatarie, inseamna ca ai o problema serioasa cu aceste insecte.