Cele mai vândute

Aparat anti insecte cu lampa UV Pestmaster IK4 acopera aproximativ 40 mp

  • Fara Stoc
    Aparat anti insecte cu lampa UV  Pestmaster IK4 acopera aproximativ 40 mp
  • 63,44 lei

  • Fără TVA: 53,31 lei
  • Cod produs: 232315510022699
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +


Aparat anti insecte cu lampa UV Pestmaster IK4 acopera aproximativ 40 mp

CUM FUNCTIONEAZA:

Cu toate ca sunt mici, pot face daune majore. Nu stiti care e cea mai buna metoda pentru a scapa de insectele zburatoare, care par sa se inmulteasca pe zi ce trece? Va recomandam Aparatul anti insecte cu lampa UV PESTMASTER IK4!

ACOPERA APROXIMATIV 40 MP!

Imediat ce aparatul va fi pus in functiune, va incepe sa atraga insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.

INSTALARE:

Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul sa fie montat in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila.
Alimentarea se face la 220 V. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON. Puteti folosi dispozitivul pe toata durata anului. Recomandam sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (nu pozitionati aparatul in dreptul usilor si ferestrelor sau sub lampi si lustre), intrucat eficienta aparatului va fi afectata.

IDEAL PENTRU GRADINI, TERASE, RESTAURANTE, BARURI, CLUBURI, BALCON, SPATII DE LUCRU, MAGAZINE, CARMANGERII, MACELARII!

APLICABILITATE:

Aparatul este destinat atat uzului interior cat si exterior. Totusi, produsul nu trebuie sa intre in contact cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului. Design-ul aparatului este unul placut, cu linii simple, moderne. Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil.
SPECIFICATII TEHNICE:

Suprafata acoperita: pana la 40 mp
Lampa: 1 x 4Watt UV Lamp
Alimentare: 230V
Tensiunea gratarului: 1250-1500V
Greutate: 0.35 Kg
Consum: 5 Watti
Dimensiuni: 15 x 10.5 x 22.5 cm

Etichete: combatere insecte cu lumina uv, combatere tantari cu lumina ultravioleta, lumina ultravoleta anti insecte