Cele mai vândute

Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor (soareci, sobolani) MouseStop

  • Fara Stoc
    Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor (soareci, sobolani) MouseStop
  • 57,95 lei

  • Fără TVA: 48,70 lei
  • Cod produs: 2323155100477
  • Disponibilitate: Fara Stoc
- +

Descriere:Aparatul Mouse Stop
odata ce se conecteaza la reteaua electrica va incepe sa emita unde ultrasonice inofensive pentru om, in schimb deranjante pentru rozatoare. Eficienta maxima a dispozitivului se va vedea dupa o functionalitate constanta timp de 10 pana la 15 zile. Suprafata de acoperiere este de 60 metri patrati.

Avantaje:

 NEPOLUANT - nu foloseste substante toxice, nu polueaza mediul,nu produce fum sau mirosuri neplacute si intrucat ultrasunetele nu pot fi auzite de oameni, este silentios.

Punerea in functiune nu necesita calificare, nu necesita intretinere, utilizarea in timp este nelimitata, are un consum minim de energie.

Poate fi utilizat in locurile unde nu se pot folosi otravuri: acasa, la birou, in scoli si gradinite, in spatii publice, bucatarii sau magazine alimentare. Nu va omori daunatorii, eliminand astfel riscul descompunerii acestora in locuri greu accesibile.
Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V

Frecventa: 27 000Hz

Unghiul de propagare: 90°

Puterea sonora: >110dB

Suprafata acoperita: aprox. 60 mp

Dimensiuni: 13,8 x 8 x 9 cm

Greutate:160gr.

Mod de actionare: ultrasuneteAlte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Model: MouseStop

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEIMagazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Telefon magazin: 0725.311.005Etichete: combatere rozatoare cu ultrasunete, ultrasunete eficiente anti rozatoare, ultrasunete inalta frecventa